Nou Cicles Formatius Torn de matí Família Professional
Del 20 al 24 d'abril estan convocades a l'institut les proves per a superar les assignatures pendents del curs 2014 - 15.
Podeu consultar el calendari per matèries en aquet enllaç.
Alumnes del nostre institut del cicle superior d'Educació Infantil, estant col.laborant en una iniciativa pionera amb l'àmbit sanitari.   
L'objectiu es fomentar els valors des de la més tendra infància a través de contes i llibres i potenciar les relacions afectives entre pares i fills a través de la lectura i dels textos infantils. Aquesta iniciativa es va començar ahir de forma experimental al centre de salut del *Raval sota el títol «Lectura des del bressol».
 
leer-puertas
 
La iniciativa, que s'ha estrenat en la sala d'espera de les consultes de Pediatria, ha estat desenvolupada per les escoles infantils municipals d'Elx i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, entitats a les quals ara s'ha sumat l'Hospital General d'Elx.
 
Més informació, al Diari Informació.

 

Nuevo-17 
La Conselleria d'Educació ha publicat a la seua pàgina informació important relativa a diferents aspectes de la Formació Professional per al curs vinent. Podeu consultar-la a la nostra pàgina en el menú de Formació Professional o bé directament a la pàgina web de Conselleria en aquests enllaços:
 
El pròxim dia 28 de març de 2015 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (Avda. Campanar, 32, de València), el Sr. Juan Carlos Casas i la Sra. Julia Felisa Ruíz Belencoso, impartiran la quarta sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares.

QUARTA SESSIÓ : “Què has de saber sobre comportaments de risc dels teus fills/es en Internet i davant les seus primeres relacions de parella”
PONENTS: Juan Carlos Casas i Julia Felisa Ruiz Belencoso
DATA: 28 de març de 2015
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 26 de març
 
D'una banda, Juan Carlos Casas, Inspector Cap del Grup de Delictes Informàtics del CNP de València, tractarà les conductes delictives en internet de les quals poden ser víctimes els menors, les aplicacions que més s'usen i alguns consells sobre com actuar en la xarxa.
De l'altra, Julia Felisa Ruiz Belencoso, del Cos Nacional de Policia de València, aclarirà dubtes sobre comportaments i actituds que es poden observar en els fills i filles, tant si és de perfil de víctima, com de trets de perfil de maltractador en Violència contra la Dona i els mecanismes de denúncia.
Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:
Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.
 

Cercador

Mapa Web

Saturday the 18th. . Hostgator coupon