Ciclos Formativos Estudiantes Instalaciones Biblioteca
El passat 9 d'abril i gràcies a la col·laboració de l'editorial Bromera,l'escriptor de Sueca Josep Franco va visitar el nostre institut i va Copia de DSC 0007ferdues xarrades a la SUM. La primera estava dedicada a la seua primera novel·la, L'últim roder, i hi va assistir alumnat de 2n d'ESO; en la segona, alumnat de 3r i 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat escoltà les seues explicacions sobre Vent d'Almansa.
En ambdós casos el públic seguí amb atenció la xarrada iformulà algunes preguntes a l'autor sobre el procés d'escriptura, la motivació a l'hora d'iniciar una obra, etc. Un cop acabada la seua intervenció, l'autor signà exemplars de les seues obres a aquells alumnes que li ho demanaren El diari Información publicà una ressenya dels actes en l'edició del 10 d'abril.
 Calendari Proves d'Accés 2014
INSCRIPCIÓ: del 29 d'abril al 13 de maig de 2014, els dos inclosos.fp proves
PROVES GRAU MITJÀ: Convocatòria ordinària: 10 de juny de 2014. Convocatòria extraordinària: 9 de juliol de 2014.
PROVES GRAU SUPERIOR: Convocatòria ordinària: 11 de juny de 2014. Convocatòria extraordinària: 9 de juliol de 2014.
 
L'ordre que les regulen:
DOCV 9 d'abril de 2014, núm. 7251 Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 2 d'abril de 2014, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, per la qual es convoquen proves d'accés als cicles formatius de Formació Professional.
http://www.docv.gva.es/datos/2014/04/09/pdf/2014_3040.pdf
 
Més informació al menú de FP, Accés als cicles FP
 
La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat hui la RESOLUCIÓ de 17 de març de 2014, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial, per la qual es convoquen proves per a l'obtenció dels títols de Tècnic i de Tècnic Superior de Formació Professional.
 
El DOCV és del dia 25 de març de 2014, núm. 7240. L'enllaç de consulta el següent:  fp proves

Termini d'inscripció:
Es realitzarà del 31 de març al 10 d'abril de 2014, ambdós inclosos. 
Recordem també que els exàmens de pendents seran la setmana del 7 al 10 d'abril.
 
 
“APRENDE Y COMPARTE: UNA DIETA SALUDABLE”
 
Este viernes 21 de marzo de 2014 a las 12.00h en el Instituto de Enseñanza Secundaria Victoria Kent de Elche se ha llevado a cabo la presentación del Servicio Solidario: “Aprende y Comparte: Una dieta Saludable” por parte de los beneficiarios del programa REINCORPORA y los alumnos del Ciclo Superior de Integración Social.
 
El proyecto denominado “Aprende y comparte: Una dieta Saludable” pretende colaborar con el IES Victoria Kent de Elche a través de un servicio que garantice el aprendizaje y las buenas prácticas en la alimentación, buscando la sinergia entre los beneficiarios del Programa y el conjunto de profesores y alumnos del ciclo Superior de Integración Social, para que desarrollen un trabajo conjunto durante los días 17, 18 y 20 de marzo con el objetivo de organizar una charla informativa sobre alimentación saludable que se ha celebrado el viernes 21 de marzo de 2014 en el IES Victoria Kent de Elche a las 12.00.
Reclusos del Centro Penitenciario Alicante I realizan un servicio solidario impulsado por la Obra Social ”la Caixa” y La Merced Migraciones.
La Formació en Centres de Treball (FCT) és un mòdul transversal obligatori dels Cicles Formatius de Formació Professional que els alumnes cursen a les empreses col·laboradores. Els alumnes tenen la possibilitat de realitzar aquest mòdul en empreses radicades en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, o també el poden cursar en empreses de l'àmbit de la Unió Europea a través de dos programes: Beques ERASMUS i Programa FCT EUROPA.

Dintre del programa FCT EUROPA en el present curs escolar, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ofereix la possibilitat de fer la FCT a Europa, gestionant 134 estades en el Regne Unit/Irlanda, França i altes països. Aquesta estada serà d'11 setmanes, la primera d'elles serà d'immersió lingüístico-cultural i les 10 restants de pràctiques laborals no remunerades.

En lo referent a Beques ERASMUS, dues alumnes del nostre centre, Gema Puig i Marina Polo, del curs de 2n B del Cicle de Tècnic Superior en Educació Infantil, han sigut seleccionades per participar en aquest programa als països de Regne Unit i Polònia. Concretament, realitzaran les seues pràctiques a Londres i Cracòvia respectivament. 

Des del centre volem donar-los l'enhorabona per poder gaudir d'aquesta formació, esperem que s'ajuste a les seues expectatives i el seu aprenentatge es transforme en una experiència inoblidable. 
 
cracovia      londres
 
 
Calendari i procediment d'admissió de l'alumnat per al curs 2014-2015
DOCV 28 de febrer de 2014, Núm. 7224
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
 
RESOLUCIÓ de 25 de febrer de 2014, del director territorial d'Educació, Cultura i Esport d'Alacant, per la qual s'establix el calendari i el procediment d'admissió de l'alumnat a les ensenyances d'Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional de grau mitjà i grau superior, en centres públics i centres privats concertats, no universitaris, per al curs 2014-2015.
 
 
Sumem dues noves incorporacions al menú de Blogs de la nostra web. Per una banda els alumnes de 3er de PDC, que treballen en un blog al llarg del curs i d'altra el blog de la professora Mila. Ací teniu les direccions que a partir d'ara estaran disponibles a l'apartat de Blogs, menú d'estudiants.