Nou Cicles Formatius Torn de matí Família Professional
Alumnes del nostre institut del cicle superior d'Educació Infantil, estant col.laborant en una iniciativa pionera amb l'àmbit sanitari.   
L'objectiu es fomentar els valors des de la més tendra infància a través de contes i llibres i potenciar les relacions afectives entre pares i fills a través de la lectura i dels textos infantils. Aquesta iniciativa es va començar ahir de forma experimental al centre de salut del *Raval sota el títol «Lectura des del bressol».
 
leer-puertas
 
La iniciativa, que s'ha estrenat en la sala d'espera de les consultes de Pediatria, ha estat desenvolupada per les escoles infantils municipals d'Elx i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, entitats a les quals ara s'ha sumat l'Hospital General d'Elx.
 
Més informació, al Diari Informació.

 

Nuevo-17 
La Conselleria d'Educació ha publicat a la seua pàgina informació important relativa a diferents aspectes de la Formació Professional per al curs vinent. Podeu consultar-la a la nostra pàgina en el menú de Formació Professional o bé directament a la pàgina web de Conselleria en aquests enllaços:
 
El pròxim dia 28 de març de 2015 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport (Avda. Campanar, 32, de València), el Sr. Juan Carlos Casas i la Sra. Julia Felisa Ruíz Belencoso, impartiran la quarta sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares.

QUARTA SESSIÓ : “Què has de saber sobre comportaments de risc dels teus fills/es en Internet i davant les seus primeres relacions de parella”
PONENTS: Juan Carlos Casas i Julia Felisa Ruiz Belencoso
DATA: 28 de març de 2015
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 26 de març
 
D'una banda, Juan Carlos Casas, Inspector Cap del Grup de Delictes Informàtics del CNP de València, tractarà les conductes delictives en internet de les quals poden ser víctimes els menors, les aplicacions que més s'usen i alguns consells sobre com actuar en la xarxa.
De l'altra, Julia Felisa Ruiz Belencoso, del Cos Nacional de Policia de València, aclarirà dubtes sobre comportaments i actituds que es poden observar en els fills i filles, tant si és de perfil de víctima, com de trets de perfil de maltractador en Violència contra la Dona i els mecanismes de denúncia.
Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:
Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.
 
La Junta de Govern de l'Ajuntament d’Elx ha concedit a l'IES VICTORIA KENT el guardó per la igualtat de les dones per ser l'únic centre del País Valencià que imparteix el cicle de Promoció d'Igualtat de Gènere. Tota la comunitat educativa agraïm i celebrem aques premi i continuarem treballant pel compromís de la igualtat de gènere. 

 

Podeu veure la notícia a la premsa.

premi genere

 

titular premi genere

 

La alcaldesa de Elche, Mercedes Alonso, la concejal de Mayores, María Dolores Serna, y la concejal de Igualdad y Familia, María José López, han asistido esta pasada noche al acto institucional para conmemorar el Día de la Mujer que se celebra el próximo 8 de marzo. El acto ha tenido como hilo conductor a la mujer en la cultura y han amenizado el mismo la pintora ilicitana Dolça, la poetisa Felicidad Alarcón, la escuela de baile de María Segarra y la escuela de música Erik Satie de Elche.
 
Durante el acto se han entregado los galardones del Día de la Mujer que este año 2015 se han otorgado a título póstumo a Dolores López Rodríguez, de la Asociación de Mayores Passet a Passet, a la locutora radiofónica Reme Sanz por su trayectoria profesional y su contribución a la igualdad de oportunidades entre hombres y mujeres y como entidad el reconocimiento ha sido para el IES Victoria Kent, por desarrollar de manera pionera y única en la Comunidad Valenciana, y desde el curso formativo 2014/2015.
 
 

Cercador

Mapa Web

Monday the 30th. . Hostgator coupon