Nou Cicles Formatius Torn de matí Família Professional
"El pròxim dia 28 de febrer de 2015 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el Dr. Jorge Osma López, impartirà la tercera sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares. 
keep
TERCERA SESSIÓ : “Com posar límits i/o normes a xiquets/es de 0 a 10 anys”
PONENT: Jorge Osma López
DATA: 28 de febrer de 2015
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 26 de febrer
 
Jorge Osma és doctor en Psicologia per la Universitat Jaume I. Actualment és professor en el Departament de Psicologia i Sociologia de la Universitat de Saragossa, tutor extern de treballs de fi de Màster de la Universitat Internacional de València en el “Màster Universitari en Prevenció i Intervenció Psicològica en Problemes de Conducta en l’Escola” i professor del “Màster en Atenció Primerenca” de la Universitat d’Oviedo.
Des d’una perspectiva pràctica, rica en casos reals d’intervenció i pròxima a la realitat de les famílies i els/les menors, es presentaran continguts que ajuden als pares i mares en la seua labor educativa
Aquells pares i mares que vullguen assistir poden omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:
Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa."
 


 
 
  RABUSO Aviso legal

La secretària del centre romandrà tancada els dimecres fins a un altre avís.
Disculpen les molèsties.

Gràcies.

Hem publicat a l'apartat de famílies els criteris d'avaluació i qualificació dels departaments educatius de l'alumnat d'ESO i Batxillerat. D'aquesta manera, els estudiants i les seues famílies podran consultar els paràmetres establerts per a les correccions que han determinat els departaments educatius.
 
D'altra banda, aquesta setmana hem conegut el llistat d'estudiants seleccionats al programa d'FCT Europa, en el que tenim provisionalment un alumne del nostre centre seleccionat. Els resultats es poden consultar en aquest enllaç.
                        novetats

Benvolguts pares i mares:

Dimarts que ve, 13 de gener de 2015, a la Sala d'Usos Múltiples de l'IES Victoria Kent, a les 19:15 h., tindrà lloc una XARRADA INFORMATIVA per a les famílies de l'alumnat d'aquest Centre impartida per membres del Cos Nacional de Policia sobre l'ús de les noves tecnologies, les xarxes socials, internet, etc.
La importància i actualitat del tema a tractar i la repercussió que té en la vida dels adolescents i en la convivència fan que siga una prioritat per a l'alumnat, les famílies i el professorat saber i controlar les situacions, en alguns casos perilloses, que es deriven del mal ús dels mitjans pel qual els recomanem assistir a ella
 
Elx, 9 de gener de 2015
La Direcció de l'IES Victoria Kent
 
seguridad
 
Estimados padres y madres:
 
El próximo martes, 13 de enero de 2015, en la Sala de Usos Múltiples del IES Victoria Kent, a las 19:15 h., tendrá lugar una CHARLA INFORMATIVA para las familias del alumnado de este Centro impartida por miembros del Cuerpo Nacional de Policía sobre el uso de las nuevas tecnologías, las redes sociales, internet, etc.
La importancia y actualidad del tema a tratar y la repercusión que tiene en la vida de los adolescentes y en la convivencia hacen que sea una prioridad para el alumnado, las familias y el profesorado saber y controlar las situaciones, en algunos casos peligrosas, que se derivan del mal uso de los medios por lo que les recomendamos asistir a ella
 
Elx, 9 de enero de 2015 
 
La Dirección de l'IES Victoria Kent

 

 

Cercador

Mapa Web

Monday the 2nd. . Hostgator coupon