Nou Cicles Formatius Torn de matí Família Professional

Benvolguts pares i mares:

Dimarts que ve, 13 de gener de 2015, a la Sala d'Usos Múltiples de l'IES Victoria Kent, a les 19:15 h., tindrà lloc una XARRADA INFORMATIVA per a les famílies de l'alumnat d'aquest Centre impartida per membres del Cos Nacional de Policia sobre l'ús de les noves tecnologies, les xarxes socials, internet, etc.
La importància i actualitat del tema a tractar i la repercussió que té en la vida dels adolescents i en la convivència fan que siga una prioritat per a l'alumnat, les famílies i el professorat saber i controlar les situacions, en alguns casos perilloses, que es deriven del mal ús dels mitjans pel qual els recomanem assistir a ella
 
Elx, 9 de gener de 2015
La Direcció de l'IES Victoria Kent
 
seguridad
 
Estimados padres y madres:
 
El próximo martes, 13 de enero de 2015, en la Sala de Usos Múltiples del IES Victoria Kent, a las 19:15 h., tendrá lugar una CHARLA INFORMATIVA para las familias del alumnado de este Centro impartida por miembros del Cuerpo Nacional de Policía sobre el uso de las nuevas tecnologías, las redes sociales, internet, etc.
La importancia y actualidad del tema a tratar y la repercusión que tiene en la vida de los adolescentes y en la convivencia hacen que sea una prioridad para el alumnado, las familias y el profesorado saber y controlar las situaciones, en algunos casos peligrosas, que se derivan del mal uso de los medios por lo que les recomendamos asistir a ella
 
Elx, 9 de enero de 2015 
 
La Dirección de l'IES Victoria Kent

 

 

 
Corresponen a les dues convocatòries de Gener i Abril. Tots els alumnes de pendents hauran d'acudir a la SUM.
 
descarga

Nuevo-17

INSCRIPCIÓ PROVES HOMOLOGADES PER A L’OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT DE NIVELL BÀSIC D’IDIOMES (A2)
 
DATA DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS
Del dimarts 9  fins al divendres 19 de desembre de 2014 ambdós inclusivament.
 
Data examen Anglès: 4 de febrer de 2015
Data examen Francès:  18 de febrer de 2015
  
Guia del candidat per a les proves homologades - Versió en llengua valenciana
Descarrega't les instruccions i la informació en aquest enllaç.

 

 

FCTe
 
Publicada a la web de la Conselleria la nova convocatòria de la Formació en Centres de Treball (FCT) a Europa.
 
Per fer la inscripció has d'omplir el formulari de sol·licitud entre el dia 21 de novembre i les 23:59 hores del 22 de desembre de 2014. Recorda que has d'enviar primer la sol·licitud, i després imprimir dos còpies. En una d'elles has d'apegar una foto de carnet ACTUAL i signar-la. A continuació li la donaràs al teu tutor FCT perquè ens l'envie.                 
Cada alumne haurà de realitzar una única sol·licitud optant a un sol destí, i adjuntarà, obligatòriament, el CV i la Carta de Presentació.
 

Cercador

Mapa Web

Friday the 30th. . Hostgator coupon