Nou Cicles Formatius Torn de matí Família Professional
novetats  En els propers dies, tindran lloc diferents processos relacionats amb la FP:
 
- PROVES LLIURES
Podeu consultar en aquests enllaços els horaris i llocs de realització de les proves:
FAMÍLIA PROFESSIONAL DE SERVEIS A LA COMUNITAT
FAMÍLIA PROFESSIONAL DE COMERÇ I MÀRQUETING
Comerç Internacional
 
- PROVES D'ACCÉS A CICLES DE GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR
Horari de les proves
Els alumnes inscrits hauran de presentar-se el dia de la prova proveïts del seu DNI mitja hora abans de l'inici dels exàmens per confirmar en els llistats l'aula de realització de la prova. 
 
Nuevo-17
fp proves- PROCESS D'INSCRIPCIÓ EN CICLES FORMATIUS PER Al CURS 2015 - 2016
 
Del 21 de Maig fins al Dilluns 1 de Juny.
És recomanable fer una simulació de sol·licitud telemàtica per saber com emplenar el formulari. De vegades no ens deixa avançar perquè no hem posat la lletra del NIF, o detalls similars. Per això està bé fer una prova. 

Per poder fer la sol·licitud telemàtica primer cal donar-se d'alta com a usuaris i triar una contrasenya. De vegades ja existeix un usuari amb aquest nom i, no deixa seguir endavant. Han de canviar-ho.
 
IMPORTANT: heu de lliurar en la secretaria del centre la sol·licitud perquè sigui vàlida;
Primer haureu d'imprimir la sol·licitud definitiva, no l'esborrany.
Podeu consultar el llistat provisional d'admesos i no admesos en les proves d'accés als cicles formatius per al curs 2015 - 16 fent clic en:
 
 
indice
Les proves lliures per a l'obtenció dels títols Atenció a persones en situació de dependència (LOGSE i LOE), Comerç Internacional i Transport i Logística (LOGSE i LOE), tindran lloc al nostre institut entre els dies 4 i 10 de juny.
 
Els llistats definitius ja han sigut publicats, podeu consultar-los en aquest enllaç.
 
D'altra banda, l'institut ofereix la possibilitat de resoldre dubtes i qüestions relatives a aquestes proves a les persones que es presenten. Els horaris d'atenció són els següents:
Article escrit per l'alumna del IES Verónica Illán Candel, Alumna del Cicle De Promoció per la Igualtat de Gènere.

Fa anys en finalitzar la meva carrera d’Educació Social, de forma voluntària i motivada pel meu company i amic Jaume Quiles Campos (ex alumne del I.E.S. Victoria Kent), em vaig disposar a realitzar un curtmetratge de temàtica sobre la Igualtat de Gènere, com eina útil i mig de conscienciació social que poguera fer ús en un futur treball professional; xarrades universitàries, vídeo-fòrums per al dia 8 de març, etc. S’ha presentat i ha participat en diferents festivals de cine com a “Mujer en Escena” de Màlaga, a “Quart de Poblet (València) dins del “Festival Quartmetratges”, la “Mostra de Cinema Jove d’Elx, entre altres.

Aquest any ha sigut el primer curt premiat en el Festival de Cine de Callosa de Segura, al millor curt Callosí. Per a mi és un orgull dedicar aquest premi al I.E.S. Victoria Kent per acollir un cicle tan important com és el de “Promoció per la Igualtat de Gènere” per formar professionals que lluiten per l’objectiu comú d’eradicar la desigualtat i la discriminació social per raó de sexe. Em sent afortunada de pertànyer a la primera Promoció d’aquest Cicle Superior i per tant aquest premi vull compartir-lo també amb els meus professor i professores, les meves companyes del curs, i els futurs alumnes que cursen aquest cicle per ser futurs promotors i promotores en pro de la Igualtat.


 

Cercador

Mapa Web

Friday the 22nd. . Hostgator coupon